Breda de l'Eixample 2015

Aquest any, les activitats de la Breda de l'Eixample s'han fet al pati de l'Escola Sobirans degut a les obres de la riera.
Dissabte de bon matí es va celebrar un partit de futbol que va enfrontar l'equip dels veterans d'Arenys de Munt contra una selecció dels millors atletes de l'Eixample. El partit, que va ser èpic, va acabar amb un empat a 4.
També al matí, es van organitzar unes d'activitats pels més menuts, entre les que hi havia jocs de cucanya, inflables i escacs.
A la tarda, la secció de teatre del Centre Moral sota la direcció de Meritxell Calafell, va interpretar l’obra “Un banquet imaginari”, una adaptació de Glòria Aparicio d’un dels contes de les mil i una nits.
La nit de dissabte va reunir als veïns i veïnes al sopar de germanor que va estar amenitzat per Leandre Mora. Després, el grup Ària va convidar a tothom a ballar cançons de tots els temps.
Diumenge, la breda va cloure amb la ja tradicional gran sardinada popular. Seguidament es va gaudir d'una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls i escoles de música.

Enllaç a l'original
Data de publicació:
01/08/2015
Categoria:
Oci
Valoració:
Vota

punts

Comentaris relacionats

No hi ha comentaris.

Afegir comentari

El teu comentari està pendent de validació.

Com a mesura de seguretat, us demanem que escriviu el valor que apareix a la imatge del camp de text.
simple_captcha.jpg
Ets un humà?