Seguiment de les obres a Arenys de Munt (març 2015)

Aquest mes de març segueix la remodelació de la Plaça de l’Església, el Mercat Municipal i la part superficial de la Riera, i ha donat inici la primera fase de les obres a l’hotel d’entitats. El regidor d’urbanisme, Alfons Molons, assegura que tot marxa tal com estava previst.
L’Hotel d’entitats estarà situat a la zona Can Mayol de la Torre, al barri de Sant Carles. En la primera fase, que ja ha començat, es farà el pavimentat i la il•luminació de l’accés que dona al carrer Jacint Verdaguer, on també es construiran uns mòduls destinats al banc d’aliments. En el futur, el primer pis de l’edifici constarà d’entre 10 i 15 despatxos, i d’una sala de reunions comuna. 
A la Sala Municipal ja han finalitzat les obres i l’espai ja està disponible per ser utilitzat. S’ha canviat l’antic parquet tant de l’escenari com de la zona del públic, i també s’han repintat les parets. 
Segueix en marxa la remodelació del Mercat Municipal per millorar-ne la visibilitat i l’accessibilitat. Tal com comentàvem en el reportatge anterior, els paradistes hi segueixen treballant.
També continuen les obres per canviar el paviment de la Plaça de l’Església. Recordem que el nou paviment tindrà tres colors de tonalitats grises i la superfície serà tota a un mateix nivell.  
Per últim, continua la urbanització de la part superficial de la riera que està programada fins després de l’estiu.La reforma s’està realitzant en dues parts, per una banda la que va des del rial Bellsolell fins l’Ajuntament, i l’altra s’encarrega de la zona de l’Eixample.  Les obres han obligat a tallar el trànsit en la part central de la Riera, però l’amplada de l’eixample permet la circulació en sentit de baixada.

Enllaç a l'original
Data de publicació:
02/04/2015
Categoria:
Societat
Valoració:
Vota

punts

Comentaris relacionats

No hi ha comentaris.

Afegir comentari

El teu comentari està pendent de validació.

Com a mesura de seguretat, us demanem que escriviu el valor que apareix a la imatge del camp de text.
simple_captcha.jpg
Ets un humà?